عوامل موثر بر انتخاب پروتز سینه مناسب

  • اندازه و ابعاد سینه های شما
  • سبک زندگی بیمار
  • معاینه بافت پستان بیمار به منظور بررسی تحمل قرارگیری پروتز سینه
  • بررسی لندمارک های جراحی پروتز سینه
  • تناسب فرم بدنی بیمار با پروتز مد نظر

مضرات استفاده از پروتز بیش از حد بزرگ

سنگین شدن کمر و دوش

بهترین کاندیدهای برای انجام پروتز سینه

  • خانم هایی که سینه هایشان بعد از بارداری تحلیل می رود
  • افرادی که سینه های بسیار کوچکی دارند
  • افرادی که می خواهند سینه های خیلی بزرگی داشته باشند

عوامل موثر بر افتادگی پروتز سینه

  • سبک زندگی درستی را در نظر داشته باشید.
  • شکل و موقعیت را همراه با اندازه در نظر بگیرید
  • یک دوست را به جلسه مشاوره خود بیاورید.
  • اهداف بلند مدت را در نظر بگیرید
  • به توصیه های جراح پلاستیک دارای مجوز بورد خود گوش دهید.

بهترین سایز پروتز سینه چقدر است؟

بهترین سایز پروتز سینه بهتر است به جراح سپرده شود تا بر اساس اندام، قطر شانه ها، دنده ها، سن فرد، پروتز زیرعضله یا روی عضله و … انتخاب شود.

آیا پروتز سینه سایز 85 برای همه مناسب است؟

خیر. توصیه می شود انتخاب سایز پروتز سینه را بر عهده پزشک خود بگذارید تا بر اساس عوامل مختلف انتخاب شود.

پروتز سینه، یکی از عمل های جراحی بسیار محبوب در میان خانم هاست که در سال های اخیر محبوبیت آن حتی بیشتر هم شده است. با این حال به دلیل متفاوت بودن شرایط بدنی هر فرد و شکل و فرم سینه ها، ما با انواع مختلف پروتز سینه از نظر جنس، ابعاد یا اندازه مواجه هستیم.

بسیاری از خانم ها ظاهر غیر طبیعی سینه را دوست ندارند و می خواهند فقط سینه های کمی حجیم تر داشته باشند. این درحالی است که بسیاری دیگر به دنبال پروتز سینه با حجم بیشتر هستند و بیشتر تاکید می کنند که پروتزی که برای آن ها استفاده می شود سایز 85 یا حتی بیشتر باشد.

ما در این بخش قصد داریم تا اطلاعات بیشتری را در خصوص عوامل موثر بر انتخاب پروتز سینه و دیگر موارد در اختیار شما قرار دهیم. با ما همراه باشید.

پروتز سینه

آنچه می خوانید

عوامل موثر بر انتخاب پروتز سینه مناسب

انتخاب پروتز سینه 85 همیشه هم بهترین انتخاب برای فرد نیست و شاید به فرم بدنی او ننشیند. به همین دلیل ما عواملی که پزشک شما پروتز مناسب عمل را برای شما انتخاب می کند در زیر به شما معرفی می کنیم:

  • اندازه و ابعاد سینه های شما

اندازه گیری پهنای قاعده سینه بیمار، اولین فاکتور مهم در خصوص اندازه و ابعاد سینه های بیمار است. چرا که این موضوع در انتخاب پروتز مناسب اهمیت زیادی دارد. پروتز مورد نظر باید متناسب با فرم بدنی شما باشد. اگر به دنبال پروتز سینه سایز 85 هستید، در جلسه مشاوره با جراح خود، این موضوع را با او در میان بگذارید تا به شما بگوید این پروتز برای شما مناسب است یا خیر.

  • سبک زندگی بیمار

اگر چه شاید فکرکنید که این فاکتور خیلی اهمیت ندارد اما برعکس، سبک زندگی بیمار در کل عمر می تواند بر انتخاب پروتزی که می خواهد موثر باشد. منظور این است که شما باید به ادامه زندگی بعد از پروتز سینه فکر کنید. اگر یک پروتز نامناسب برای شما نصب شود ممکن است چند وقت بعد از جراحی، به دلیل فشار وارد شده پروتز بر عضله های اطراف سینه، دچار درد و بیماری شوید. سنگینی بیش از حد سینه ها می تواند منجر به درد در ناحیه شانه یا کمر هم شود.

  • معاینه بافت پستان بیمار به منظور بررسی تحمل قرارگیری پروتز سینه

بافت نرمی که در اطراف سینه شما وجود دارد از نظر کشسانی معاینه می شود تا پزشک متوجه شود آیا سینه شما می تواند پروتز مد نظر شما را در خود نگه دارد یا نیاز به پروتز سایز کوچک تری دارید. در صورتی که بافت اطراف سینه شما مقاومت بالایی نداشته باشد و خیلی حالت کشسانی نداشته باشد، پروتز سایز 85 برای بدن شما فرم خوبی پیدا نخواهد کرد و برای شما مناسب نیست.

انتخاب سایز پروتز سینه

  • بررسی لندمارک های جراحی پروتز سینه

اگر چه خواسته بیمار در انتخاب پروتز مد نظر برای جراحی اهمیت زیادی دارد اما این انتخاب باید به گونه ای باشد که پروتز سینه با بدن هماهنگی داشته باشد. به همین دلیل بررسی دو موضوع مهم یعنی فاصله بین دو پستان بیمار و چین خارجی پستان در خط زیر بغلی نیز باید مورد بررسی قرار گیرد تا تعیین شود پروتز سینه 85 برای فرد بیمار مناسب است یا خیر.

  • تناسب فرم بدنی بیمار با پروتز مد نظر

اصلی ترین هدفی که یک بیمار تصمیم می گیرد که پروتز سینه انجام دهد این است که به زیبایی بیشتر بدن خود کمک کند و فرم بدنی او بهتر شود. حال اگر یک بیمار خیلی لاغر اصرار کند که پروتز سینه 85 برای او نصب شود، هم به مرور زمان دچار دردهای مختلف می شود و مشکلاتی برای او به وجود می آید و هم اینکه ظاهر زیبایی برای او ندارد.

  • صفر تا صد پروتز سینه

مضرات استفاده از پروتز بیش از حد بزرگ

جراحان با تجربه معمولا بیماران را از انتخاب پروتز نامناسب آگاه می کنند و توصیه می کنند که از پروتز سینه متناسب با بدن خود استفاده کنند. نصب پروتز بیش از حد نرمال برای بیمار می تواند باعث سنگین شدن کمر و دوش شود.

از دیگر عوارض استفاده نامناسب از پروتز سینه در اندازه بزرگ این است که به مرور زمان، بافت اطراف سینه دیگر توانایی برای نگه داری پروتز را نخواهد داشت و شل می شود. در نتیجه پروتز حالت افتادگی پیدا خواهد کرد.

بهترین کاندیدها برای انجام پروتز سینه

  • خانم هایی که سینه هایشان بعد از بارداری تحلیل می رود

بسیاری از خانم ها بعد از دوره شیردهی، مقداری از حجم سینه خود را از دست می دهند و شکل ظاهری سینه هایشان مورد پسندشان نیست. این خانم ها پس از مراجعه به جراح می توانند پروتز سینه مد نظر خود را  انتخاب کنند و پزشک پس از بررسی فاکتورهای ذکر شده در بخش پیشین، تعیین می کند که آیا این پروتز برای او مناسب است یا باید پروتز دیگری انتخاب کند.

خانم هایی که هیکل معمولی یا کمی تپل تر دارند معمولا در انتخاب پروتز سینه سایز 85 مشکلی ندارند مگر اینکه یکی از فاکتورهای بالا برای او صدق نکند.

  • افرادی که سینه های بسیار کوچکی دارند

گروه بعدی بهترین کاندیدهای برای جراحی پروتز سینه، خانم هایی هستند که سینه های کوچکی دارند و عامل خاصی باعث این اتفاق نشده بلکه به دلیل ژنتیک یا فرم بدنی او سینه هایش رشد نکرده است. این خانم ها نیز می توانند کاندیدهای مناسبی برای پروتز سینه باشند.

ذکر این نکته ضروری است که خانمی با این شرایط وقتی به جراح مراجعه می کند نمی تواند از پروتز زیاد بزرگی مانند سایز 85 یا بیشتر استفاده کند چرا که این پروتز های سایز بزرگ برای افرادی که بافت سینه کمی دارند مناسب نیست.

  • افرادی که می خواهند سینه های خیلی بزرگی داشته باشند

گروه دیگری که تمایل به انجام پروتز سینه دارند، افرادی هستند که از سایز سینه خوب و نرمالی برخوردار هستند اما خودشان تمایل دارند سینه هایشان بزرگ تر باشد. اگر چه فرد از مضرات استفاده از پروتز بیش از حد بزرگ در طی جلسه مشاوره آگاهی می یابد اما برخی از جراحان انجام این جراحی را قبول میکنند.

پروتز سینه

عوامل موثر بر افتادگی پروتز سینه

  • کیفیت بافت های اطراف سینه و کیفیت پوست فرد

کیفیت بافت های اطراف سینه و کیفیت پوست فرد، فاکتور مهمی است که بر افتادگی پروتز سینه تاثیر دارد. اگر بیمار پوست شل یا ضعیفی داشته باشد، احتمال افتادگی پروتز در آن بیشتر می شود. پوست می تواند به دلایل متعددی مانند حاملگی آسیب ببیند و نتواند پروتز را در سینه نگه دارد. در نتیجه شل می شود.

  • رعایت نکردن دستورالعمل های پزشک بعد از عمل

نتیجه گیری خوب از عمل پروتز نیازمند رعایت کردن دستورالعمل های پزشک هم قبل از عمل و هم بعد از عمل است. در غیر این صورت ممکن است هم زمان بهبودی شما طول بکشد و هم اینکه نتیجه دلخواه خود را نگیرید و سینه های شما افتادگی پیدا کند.

  • وزن پروتز نصب شده برای بیمار

اگر وزن پروتزی که برای بیمار استفاده شده است خیلی زیاد باشد، به مرور زمان برای فرد مشکل ساز می شود. هر چه وزن پروتز نصب شده برای بیمار بیشتر باشد، امکان افتادگی آن نیز بیشتر می شود. یعنی زیبایی که نصیب فرد می شود فقط برای مدت کوتاهی دوام می آورد.

  • اندازه سینه فرد

اگر پروتزی که برای فرد استفاده می شود بر اساس پهنا و قاعده سینه فرد انتخاب نشود، خیلی زود افتادگی پیدا می کند. بافت سینه پیش از عمل بررسی می شود تا پزشک مطمئن شود توانایی نگه داری پروتز را دارد یا خیر.

پروتز سنیه سایز 85

نکات مهم در انتخاب بهترین پروتز سینه

  • سبک زندگی درستی را در نظر داشته باشید.

اندازه ایمپلنت شما باید متناسب با سبک زندگی شما باشد. اگر اغلب تمرینات با شدت بالا، دویدن در مسافت طولانی یا ورزش های خاصی انجام می دهید، ممکن است لازم باشد از کاشت ایمپلنت های بسیار بزرگ دوری کنید.

  • شکل و موقعیت را همراه با اندازه در نظر بگیرید

بسیاری از زنانی که تحت عمل بزرگ کردن سینه قرار می‌گیرند، برای اصلاح افتادگی سینه ‌هایشان، نیاز به لیفت سینه دارند. این اغلب برای زنانی که یک یا چند کودک را با شیر مادر تغذیه کرده ‌اند، صدق می‌کند. هنگامی که جراح پوست و بافت اضافی و افتادگی سینه را در حین لیفت سینه برمی دارد، نتیجه سینه های برجسته است که ممکن است به دلیل برداشتن بافت کمی کوچک تر شوند.

ممکن است بخواهید ایمپلنت هایی داشته باشید که به سادگی ظاهر سینه های شما ثبل از شیردهی را به شما برگرداند، یا ممکن است بخواهید حجم سینه ها را به طرز چشمگیری افزایش دهید. در هر صورت، مطمئن شوید که حداقل 3 تا 6 ماه پس از از شیر گرفتن آخرین فرزند خود قبل از انجام عمل بزرگ کردن سینه صبر کنید تا اندازه سینه شما ثابت شود.

دکتر کامبیز ایزدپناه

زیبایی را به خود هدیه دهید!

اگر می‌خواهید که زیبایی را به خود هدیه دهید، این کار را به دکتر کامبیز ایزدپناه بسپارید. دکتر ایزدپناه دوره‌های مرتبط با عمل‌های ترمیمی و زیبایی را گذرانده است و از ابتدای تصمیم شما، تا پایان جراحی و گرفتن نتیجه در کنار شما خواهد ماند.

رزرو تلفنی نوبت
  • یک دوست را به جلسه مشاوره خود بیاورید.

همیشه خوب است که از کسی که به او اعتماد دارید نظر دوم داشته باشید. یک دوست خوب یا یکی از عزیزان خود را به جلسه مشاوره خود بیاورید تا دیدگاه متفاوتی در مورد تصمیم ایمپلنت خود داشته باشید. اما به یاد داشته باشید، این بدن شماست، بنابراین در نهایت تصمیم شماست.

  • اهداف بلند مدت را در نظر بگیرید

در حالی که ایمپلنت ‌های سینه برای ماندگاری مادام‌العمر طراحی نشده‌اند، شما این ایمپلنت‌ ها را برای مدت طولانی نیاز خواهید داشت. مهم است که در نظر بگیرید که چگونه آن ها در طول سالیان متمادی بر زندگی شما تأثیر می گذارند. آیا 5 سال بعد با ظاهری که امروز انتخاب می کنید خوشحال خواهید شد؟ سعی کنید ایمپلنت هایی را انتخاب کنید که در حال حاضر و در مراحل بعدی زندگی شما را خوشحال کنند.

  • به توصیه های جراح پلاستیک دارای مجوز بورد خود گوش دهید.

مهم است که راهنمایی های جراح خود را جدی بگیرید. او آنچه را که به نفع شماست گوش دهید. هیچ اندازه “عالی” برای پروتز وجود ندارد. در عوض، طیف وسیعی از اندازه ها وجود دارد که به خوبی متناسب با نیاز بیماران طراحی و ساخته شده اند.

پروتز سینه

پزشک چگونه می‌تواند در انتخاب پروتز سینه به من کمک کند؟

هنگامی که برای مشاوره با تیم ما ملاقات می کنید، آن ها صحبت را با پرسیدن اینکه خواسته های شما برای سینه شما چیست آغاز می کنند.

اگر عکس‌ های خاصی دارید تا نشان دهید که دوست دارید سینه ‌هایتان چگونه به نظر برسد، این عکس‌ ها می‌توانند به هدایت مکالمه بین شما و جراحتان کمک کنند.

 در طول مشاوره، جراح شما در مورد تمام ویژگی های مختلف ایمپلنت سینه، مانند سیلیکون در مقابل نمکی، با شما صحبت خواهد کرد. جراح شما همچنین بررسی خواهد کرد که آیا ایمپلنت شما باید روی عضله یا زیر عضله قرار گیرد.

  • بهترین سایز پروتز سینه چیست؟

پیدا کردن اندازه مناسب پروتز برای شما

دکتر کامبیز ایزد پناه، اندازه‌گیری‌هایی از قفسه سینه شما انجام می‌دهند که به شما کمک می‌کند تا محدوده‌ای برای اندازه ایمپلنت ‌هایی که برای شما مناسب است، ارائه دهد. اندازه ایمپلنت مناسب برای شما معمولاً اندازه ای است که از مرزهای بیرونی قفسه سینه شما تجاوز نکند. هنگامی که یک محدوده اندازه ایجاد شد، دکتر ایزد پناه، انواع ایمپلنت در آن محدوده را برای انتخاب برای شما می آورد و انتخاب می کنید که کدام مورد را بیشتر دوست دارید.

دکتر کامبیز ایزدپناه

فوق تخصص جراحی پلاستیک، ترمیمی و زیبایی | دارای بورد تخصصی

  • عضو سازمان نظام پزشکی ایران
  • عضو جامعه جراحان ایران
  • عضو انجمن جراحی پلاستیک ایران
  • برخی از دوره های تخصصی گذرانده
  • دوره جراحی زیبایی پستان
  • دوره جراحی سرطان
  • دوره ابدومینو پلاستی
  • دوره لیپوساکشن
  • دوره جراحی زیبایی گوش
  • دوره جراحی زیبایی بینی
  • دوره لیفت صورت و گردن
  • دوره تزریق ژل و بوتاکس
  • سوابق تحصیلی
۱۳۹۳-۱۳۹۶: فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی شهید بهشتی بیمارستان ۱۵ خرداد (بیمارستان مادر جراحی پلاستیک ایران)
۱۳۸۵-۱۳۸۹: جراحی عمومی،دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی تهرانبیمارستان سینا
۱۳۷۲-۱۳۷۹: پزشکی عمومی، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی زاهدان

سوالات متداول

هنگامی که اندازه ایمپلنت سینه خود را انتخاب می کنید، باید حجم و شکلی را انتخاب کنید که به بهترین وجه متناسب با بدن منحصر به فرد و اهداف شما باشد.

با این حال، رایج ترین اندازه های ایمپلنت سینه در محدوده 300-500 سی سی است. ایمپلنت 400 سی سی احتمالاً رایج ترین ایمپلنت است.

هر خانمی خواهان سینه های بزرگ و برجسته نیست. انتخاب شما ممکن است تا حد زیادی به شخصیت و سبک زندگی شما بستگی داشته باشد.

به عنوان مثال، ایمپلنت‌ های سینه کوچک تا متوسط ​​گزینه ‌های مناسبی برای زنانی هستند که به دنبال بزرگ کردن سینه‌ های طبیعی‌تر هستند یا کسانی که به تمرینات ورزشی در باشگاه اهمیت می‌دهند، به عنوان مثال (سینه‌های بزرگ می‌تواند مانع ورزش شود).

اندازه ایمپلنت سینه معمولاً از حدود 125 سی سی شروع می شود که تقریباً اندازه نیم فنجان است. امکان کاشت ایمپلنت سینه 80 سی سی وجود دارد اما در حقیقت به ندرت درخواست می شود.

با این حال، رایج ترین اندازه های ایمپلنت سینه در محدوده 300-500 سی سی است. ایمپلنت 400 سی سی احتمالاً رایج ترین ایمپلنت است.

بزرگ کردن سینه، سینه های طبیعی شما را با استفاده از پروتزهای نمکی یا سیلیکونی بزرگ می کند. چه بخواهید سینه‌ های بزرگ‌تری داشته باشید و چه بخواهید شکل و تقارن بهتری داشته باشید، بزرگ کردن سینه می‌تواند شکل و اندازه‌ای را به شما بدهد که می‌خواهید به دست آورید. در طول مشاوره، جراح شما گزینه های کاشت سینه را مورد بحث قرار می دهد. این ها شامل قرار دادن ایمپلنت ها از طریق برش هایی در زیر یا اطراف سینه ها یا از طریق آندوسکوپی از طریق زیر بغل است. هر مورد منحصر به فرد است و مطابق با اهداف شما تعین می شود.

در چند روز اول پس از جراحی می توانید مقداری تورم، کبودی و درد داشته باشید. اگر شغل شما نیازی به فعالیت بدنی ندارد، معمولاً می توانید حدود یک هفته بعد از عمل به سر کار برگردید. می توانید پس از دو هفته به بیشتر فعالیت های سبک برگردید و پس از چهار تا شش هفته فعالیت های شدیدتر را از سر بگیرید.

اگر می خواهید حجم و پری سینه بیشتری داشته باشید، ممکن است کاندیدای خوبی برای بزرگ کردن سینه باشید! با این حال بهترین کاندیدها برای انجام پروتز سینه معمولا افراد زیر هستند:

  • هیچ مشکلی برای سلامتی نداشته باشید که بر بهبودی تأثیر بگذارد.
  • سیگار نکشید و از محصولات تنباکو استفاده نکنید.
  • انتظارات منطقی داشته باشید.
  • زمانی برای بهبودی کامل و بهبودی پس از جراحی داشته باشید.
  • افرادی که از نظر بدنی ضعیف نیستند و بیماری حاد ندارند.