مدت زمان عمل پروتز سینه

موارد استفاده از عمل

  • بزرگ نمودن اندازه سینه
  • فرم دهی سینه
  • حجم دهی سینه
  • پر به نظر رسیدن سینه

مزایای عمل

  • بالا رفتن اعتماد به نفس
  • افزایش سایز سینه
  • افزایش حجم سینه
  • پر به نظر رسیدن سینه
  • متقارن شدن سینه

عوارض احتمالی عمل

  • قرمزی پوست اطراف سینه
  • سوزش سینه
  • عفونت
  • نشت سیلیکون
  • انقضباض کپسولی

مدت زمان ماندن در اتاق ریکاوری بعد از عمل پروتز سینه چقدر است؟

بسته به شرایط جسمی فرد متفاوت خواهد بود و زمان مشخصی ندارد.

چه مدت بعد از عمل پروتز سینه می توان به فعالیت های روزمره بازگشت؟

2 الی 3 هفته بعد از انجام عمل پروتز سینه

سن مناسب یا توصیه شده

18 به بالا

بیهوشی دارد یا خیر؟

بله بیهوشی از نوع عمومی خواهد بود

بعد از عمل بستری نیاز دارد؟

خیر

مدت زمان عمل

1 الی 2 ساعت یا حتی 3 ساعت

احتمال موفقیت

100 درصد

مدت دوران نقاهت

  • پروتز روی سینه: 3 تا یک هفته
  • پروتز زیر سینه: یکی دو روز بیشتر

یکی از سوالات مهم برای کاندیدهای عمل جراحی پروتز سینه این است که مدت زمان عمل پروتز سینه چقدر است؟ پیش از هر چیزی، انتخاب جراحی با تجربه در خصوص عمل پروتز سینه اهمیت زیادی دارد. شما باید در خصوص پزشک یا پزشکان مد نظر خود تحقیق کنید و در نهایت تصمیم خود را قطی کنید.

در ادامه با ما همراه باشید تا در خصوص مدت زمان عمل پروتز سینه به شما توضیحاتی را ارائه دهیم و دیگر نکات را در این خصوص بررسی کنیم.

مدت زمان عمل پروتز سینه

آنچه می خوانید

  • لینک های مفید
  • فیلم پروتز سینه و هر آنچه که باید بدانید

بررسی مدارک و تکمیل پذیرش در بیمارستان

هنگامی که تصمیم به انجام عمل جراحی پروتز سینه می گیرید، ابتدا باید یک جراح مناسب را در این زمینه پیدا کنید تا خیالتان از نتایج عمل راحت باشد. شما می توانید امروز یک نوبت مشاوره با دکتر کامبیز ایزد پناه رزرو کنید تا از کلیه مدارکی که برای پذیرش در بیمارستان به آن نیاز دارید مطلع شوید.

مدت زمان عمل پروتز سینه

گذراندن مرحله مشاوره قبل از عمل جراحی

دکتر کامبیز ایزد پناه، در جلسه مشاوره شما را معاینه می کند، اهداف و خواسته های شما را می شنود، مورد خاص شما را بررسی می کند و پرونده پزشکی شما را بررسی می کند. از شما خواسته می شود که آزمایش هایی مانند آزمایش خون انجام دهید و ماموگرافی انجام دهید. سپس دکتر ایزد پناه کلیه نکات مراقبتی قبل و بعد از عمل را برای شما توضیح می دهد.

مدت زمان عمل پروتز سینه در اتاق عمل

انجام عمل پروتز سینه خیلی طول نمی کشد و مدت زمان عمل پروتز سینه تقریبا بین 1 الی 2 ساعت است. این بازه زمانی ممکن است در برخی از افراد کمی بیشتر یا حتی کمتر شود. این عمل در اکثر موارد با بیهوشی عمومی انجام می شود اما در برخی بیماران از بی حسی موضعی برای انجام این عمل استفاده می شود.

عوامل موثر در مدت زمان عمل پروتز سینه

برخی از عوامل و فاکتورها می توانند در مدت زمان عمل پروتز سینه موثر باشند که عبارت اند از:

محل برش

آماده شدن برای رفتن به قسمت جراحی

روشی که متخصص بیهوشی برای شما به کار می گیرد.

نوع پروتز شما

روش جای گیری پروتز برای سینه

مدت زمانی که در ریکاوری بیهوش هستید.

دکتر کامبیز ایزدپناه

زیبایی را به خود هدیه دهید!

اگر می‌خواهید که زیبایی را به خود هدیه دهید، این کار را به دکتر کامبیز ایزدپناه بسپارید. دکتر ایزدپناه دوره‌های مرتبط با عمل‌های ترمیمی و زیبایی را گذرانده است و از ابتدای تصمیم شما، تا پایان جراحی و گرفتن نتیجه در کنار شما خواهد ماند.

رزرو تلفنی نوبت

مدت زمان ماندن در اتاق ریکاوری

پس از اتمام عمل جراحی پروتز سینه، شما به اتاق ریکاوری برده می شوید و تحت نظر هستید تا اثرات داروی بیهوشی از بین برود. این مدت زمان بسته به شرایط جسمی فرد متفاوت خواهد بود و زمان مشخصی ندارد. وقتی به هوش آمدید و سطح هوشیاری شما به هر نرمال رسید، به بخش منتقل می شوید.

ماندگاری پروتز سینه

مدت زمان بستری

بالای 90 درصد از بیمارانی که عمل پروتز سینه انجام می دهند، نیازی به بستری شدن در بیمارستان ندارند و عمل پروتز سینه تقریبا سرپایی به شمار می رود. با این حال شما خودتان قادر به رانندگی تا منزل نیستید. باید از شخصی درخواست کنید که شما را به خانه برساند و 24 ساعت بعد از عمل در کنار شما بماند. اگر شرایط شما خاص بود یا بیماری خاصی دارید، احتمالا یک شب در بیمارستان بستری می شوید.

مدت زمان نقاهت بعد از عمل پروتز سینه

دوره بهبودی از فردی به فرد دیگر متفاوت است. عوامل مختلفی می تواند در مدت زمان نقاهت افراد موثر باشد مانند انتخاب نوع جراح، برشی که برای جراحی به کار می گیرد، شرایط جسمانی شما، نوع پروتز شما، محل قرار گیری پروتز و … .

بیماران می توانند تقریبا بعد از 2 الی 3 هفته بعد از انجام عمل پروتز سینه به سر کار برگردند و فعالیت های عادی زندگی را از سر بگیرند. اگر کار شما از نظر فیزیکی خیلی سخت نیست احتمالا زودتر از این بازه زمانی می توانید دوباره به سر کار بروید.

سن مناسب برای عمل پروتز سینه

بیماران برای انجام عمل پروتز سینه باید حداقل سن را داشته باشند. در نظر داشته باشید که نوع پروتز و جنش آن می تواند در سن مناسب برای عمل پروتز سینه تاثیر بگذارد. در پروتز های نوع سالینی بیمار حداقل باید 18 سال سن داشته باشد و در پروتز های سیلیکونی حداقل سن بیمار باید 22 باشد.

سن مناسب برای عمل پروتز سینه

قبل از جراحی پروتز سینه

در بیمارستان در روز عمل، شما لباس بیمارستان را به تن می کنید و در محل نگهداری قبل از عمل منتظر می مانید. برخی از بیمارستان ها به شما اجازه می دهند که یک یا دو دوست یا اعضای خانواده را در اتاق داشته باشید.

قبل از جراحی، شما معمولاً با متخصص بیهوشی ملاقات می کنید تا در مورد سابقه پزشکی خود، هرگونه آلرژی که ممکن است داشته باشید و برنامه بیهوشی در طول جراحی صحبت کنید.

جراح شما یا دستیار جراح ممکن است با یک نشانگر  روی سینه شما علامت هایی بکشد که نشان می دهد برش در کجا قرار دارد. در حالی که این اتفاق می افتد می نشینید تا بتوانند چین و چروک طبیعی سینه شما را مشخص کنند.

پرستار یک تزریق درون وریدی (IV) را در دست یا بازوی شما وارد می کند و آن را در جای خود محکم می کند تا بتوانید داروهای آرامش بخش را از طریق خط IV دریافت کنید. سپس بیهوشی عمومی به شما داده می شود.

پس از خواب، یک لوله تنفسی از طریق دهان و داخل نای شما قرار می گیرد تا به تنفس شما کمک کند.

دکتر کامبیز ایزدپناه

فوق تخصص جراحی پلاستیک، ترمیمی و زیبایی | دارای بورد تخصصی

  • عضو سازمان نظام پزشکی ایران
  • عضو جامعه جراحان ایران
  • عضو انجمن جراحی پلاستیک ایران
  • برخی از دوره های تخصصی گذرانده
  • دوره جراحی زیبایی پستان
  • دوره جراحی سرطان
  • دوره ابدومینو پلاستی
  • دوره لیپوساکشن
  • دوره جراحی زیبایی گوش
  • دوره جراحی زیبایی بینی
  • دوره لیفت صورت و گردن
  • دوره تزریق ژل و بوتاکس
  • سوابق تحصیلی
۱۳۹۳-۱۳۹۶: فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی شهید بهشتی بیمارستان ۱۵ خرداد (بیمارستان مادر جراحی پلاستیک ایران)
۱۳۸۵-۱۳۸۹: جراحی عمومی،دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی تهرانبیمارستان سینا
۱۳۷۲-۱۳۷۹: پزشکی عمومی، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی زاهدان

سوالات متداول

این یکی از سوالات متداول زنانی است که قصد انجام این جراحی را دارند. بسیاری از مطالعات نشان داده اند که زنانی که پروتز سینه انجام می دهند در معرض افزایش خطر ابتلا به سرطان سینه نیستند. علاوه بر این، ایمپلنت ها تشخیص سرطان سینه را به تاخیر نمی اندازند. مطالعات متعدد و همچنین شواهدی از موسسه ملی سرطان نشان می‌دهد که کاشت ایمپلنت مانعی برای بیمار یا پزشک او در یافتن تومورهای سینه نمی‌کند. در نهایت، بیماران ایمپلنت سینه که به سرطان سینه مبتلا می شوند، شانس بهبودی یا رهایی از سرطان به مدت 5 سال را دارند، مانند زنان بدون ایمپلنت.

 

 

بسیاری از زنان در 40 تا 50 سالگی تحت عمل جراحی بزرگ کردن سینه قرار گرفته اند که نتایج خوبی داشته است. شایع ترین بیمار برای این جراحی زنی حدوداً 30 ساله با دو فرزند است که سال هاست به این عمل فکر می کند. در هر مرحله ای از زندگی شما، ما شما را تشویق می کنیم تا برای یافتن بهترین مسیر برای رسیدن به اهداف زیبایی خود، یک مشاوره برنامه ریزی کنید.

بارداری اندازه و شکل سینه ‌های خانم را تغییر می‌ دهد، چه ایمپلنت داشته باشد یا نه. این تغییرات ممکن است بر ظاهر زیبایی هر سینه بزرگ شده تأثیر منفی بگذارد. معمولا توصیه می شود که بارداری تا 6 ماه پس از جراحی به تعویق بیفتد. شیردهی با ایمپلنت هنوز امکان پذیر است و نشان داده شده است که برای نوزاد و مادر بی خطر است.

زنان دارای افتادگی سینه که به آن «پتوز» می گویند نیز می توانند پروتز سینه دریافت کنند. بسته به میزان افتادگی سینه، ممکن است یک جراحی اضافی نیز لازم باشد. برای سینه ‌هایی که نوک سینه ‌هایی در زیر چین پایین سینه افتاده است، اغلب به جراحی لیفت سینه یا ماستوپلکسی نیز نیاز است. این جراحی همچنین بر خلاف اکثر جراحی های بزرگ کردن سینه، جای زخم را در اطراف نوک پستان-آرئول ایجاد می کند. بدون این جراحی اضافی برای برداشتن پوست اضافی، قرار دادن ایمپلنت ممکن است به اندازه کافی افتادگی را اصلاح نکند.

اکثر خانم ها بعد از جراحی بزرگ کردن سینه، احساس یا حس سینه و نوک سینه را از دست خواهند داد. برای اکثر آن ها، این 6-12 ماه قبل از بازگشت به حالت عادی طول می کشد. 15 درصد از زنان، با این حال، تغییرات دائمی در حس نوک پستان دارند.

 

توصیه می شود که بیماران بلافاصله پس از جراحی راه رفتن را شروع کنند. با این حال، زنان نباید به مدت شش هفته پس از عمل، ورزش شدید بدنی انجام دهند. ورزش ‌های فیزیکی از جمله وزنه ‌برداری، دوچرخه ‌سواری، آهسته دویدن و سایر اشکال فعالیت ‌های شدید ممکن است باعث تغییر موقعیت ایمپلنت ‌ها یا ایجاد مشکلاتی در بهبود زخم شود که ممکن است ظاهر سینه‌ ها را پس از جراحی تغییر دهد.

 

این موضوع به شغل شما و نیازهای فیزیکی آن بستگی دارد. برخی از دستورالعمل های کلی عبارتند از: حرکات بالای بازو، مانند دست زدن، باید در 1-2 هفته اول اجتناب شود. تا 6 هفته پس از عمل باید از بلند کردن وزنه های سنگین خودداری کرد.

درد ناشی از جراحی بزرگ کردن سینه معمولاً در حد متوسط است و به طور کلی در 1-2 هفته اول پس از جراحی به خوبی با دارو قابل کنترل است. توجه به این نکته ضروری است که درد شدید یا غیر قابل درمان پس از جراحی می تواند به معنای عفونت یا عارضه دیگری باشد.

زنان ممکن است یک هفته پس از جراحی شروع به رانندگی با ماشین کنند تا زمانی که هیچ داروی ضد درد مصرف نکنند.

بعید است که تغییرات طولانی مدت در عملکرد فیزیکی را تجربه کنید. بسته به اندازه ایمپلنت، اکثر زنان پس از جراحی هیچ مشکلی در انجام بیشتر فعالیت های بدنی ندارند. وزنه برداری یا بلند کردن اجسام سنگین پس از بهبودی ناحیه ایمپلنت تاثیری بر ایمپلنت نخواهد داشت.

نظرات

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد